Get Adobe Flash player

Műanyag nyílászárók műszaki leírása


PRÉMIUM Termékünk Decco90

Ezen termékünk lesz az, mely partnereink kezébe hatalmas fegyvert ad a prémium kategóriás piacon. A termék középtömítéses 90mm-es tokkal illetve egyedül álló módon 101mm-es design szárnnyal van szerelve. Tok és a szárny egyaránt 8 kamrás. A tok és a szárnyrendszer-azonos horganyzott acélmerevítéssel van ellátva 1,8mm U profillal. Nagyobb szerkezeteknél és a bejárati ajtóknál a stabilitást a tokban elhelyezett zártszelvény merevítés biztosítja, amely egyedülálló a hazai piacon. A profil falvastagsága 2,8mm.

ROTO NT biztonsági, rejtett vasalattal vannak ellátva: amely a gyártó legkorszerűbb terméke és világviszonylatban is piacvezető vasalat. Azon felül, hogy a termék biztosítja a nyílászárók nyitását és zárását, 2 fokozatú rész-szellőztetővel van ellátva, amely használata mellett elkerülhető, hogy a belső helyiségekben felgyülemlő pára penészedést okozzon. A szerkezetekbe beépítésre kerül a hibás-működésgátló, amelynek használatával elejét tudjuk venni a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges komoly baleseteknek és a nyílászárók meghibásodásának.

Üvegezésben 4-16-4-es szabványos kétrétegű üvegezést használunk, amely lágyfém bevonattal és gáztöltéssel van ellátva, ez által a hőszigetelő képessége =Ug1,0. de ugyan ebbe a profilba lehet kérni 3 rétegű üvegezéssel amely hőszigetelése =Ug0.7.

Szín választék: 6 fajta famintázatú színárnyalatból lehet választani, amit lehet külső illetve belső oldalra kérni illetve alumínium hatású Acryl (RAL) színekből . Alapáron fehérben szállítjuk a nyílászárókat.

VasalatokFelületkezelő anyagok